Witamy na stronie klanu Dodgeball
Witam. Wyzywam was na spar w niedziele 16.08.09 na godzine 20 na serwerze (WM)Angels @ 1shot1kill IP: 80.72.41.211 port: 23271 . Tryb DB 2vs2 lub 3vs3 (do ustalenia na miejscu). Spar oczywiscie for fun zeby puzniej nie bylo. Pozdrawiam
dzieki za spara, dobrze sie gralo, nie dlugo trzeba zagrac oficjala bo ciagle gramy 4 funy Naroku zastanowilbym sie nad daisuke bo nie pokazal sie w dzisiejszym sparze, widac to na screenach których mozna zobaczyc na naszym forum
oczywiscie wynik 3:1 dla Angels
Ostatnio edytowany przez Rullez (2009-08-16 20:18:34)
Rullez nie wymądrzaj się ...
To był tylko 4fun nieprawdaż chłopczyno ?
Myślisz, że ktoś potraktował was poważnie.. ?Hmpfff hahahaha
A i wynik byłby zupełnie inny gdybyście się zasad trzymali ...
Bo nawet mam screena na którym widać jaki był wynik a wy źle ustawiliście po pauzie więc o czym tu dalej gadać?
Heh i przypominam ci mape bepro i jakąs tam jeszcze jak miałem stat 12+ killi ..
Więc twoje stwierdzenia są bezużyteczne także dlatego że sam się też nie popisałeś ...
A i następnym razem spar na naszym servie bo na waszym się nie da grać
Bo kikuje jak powiesz jakieś tam słowo ...
A później tacy jak ty myślą że są "lepsi"
Dziękuje i Dowiedzenia za twoją bezsenssowną wypowiedź na mój temat...
A myslisz ze my gralismy powaznie? masz racje to byl 4 fun i przekonamy sie kto bedzie lepszy jak zagramy w tygodniu oficjala. Wynik byl dobry tylko ze ty zrobiles ss akurat jak sie wynik zmienil bo jak ktos nabija pkt to wynik sie zmienia i ty zrobiles w tym momencie ss. Jakos wszyscy widzeli ze bylo 8:6 dla was tylko ty widzales 9:6. Moja wypowiedz nie byla bezsensu chyba ze masz problemy z j.polskim ale to szczegół nie bede sie klucil